Tampere University of Technology

TUTCRIS Research Portal

Projektimestarit 2014: Esseekokoelma 2

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

Standard

Projektimestarit 2014 : Esseekokoelma 2. / Aramo-Immonen, Heli (Editor); Palmroth, Tanja (Editor).

Tampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos, 2014. 102 p.

Research output: Book/ReportCommissioned reportProfessional

Harvard

Aramo-Immonen, H & Palmroth, T (eds) 2014, Projektimestarit 2014: Esseekokoelma 2. Tampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos.

APA

Aramo-Immonen, H., & Palmroth, T. (Eds.) (2014). Projektimestarit 2014: Esseekokoelma 2. Tampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos.

Vancouver

Aramo-Immonen H, (ed.), Palmroth T, (ed.). Projektimestarit 2014: Esseekokoelma 2. Tampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos, 2014. 102 p.

Author

Aramo-Immonen, Heli (Editor) ; Palmroth, Tanja (Editor). / Projektimestarit 2014 : Esseekokoelma 2. Tampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos, 2014. 102 p.

Bibtex - Download

@book{6e30e75408aa4980906229a0d91a8d9d,
title = "Projektimestarit 2014: Esseekokoelma 2",
abstract = "T{\"a}m{\"a} esseekokoelman aiheena on projektiliiketoiminta ja siihen liittyv{\"a}t aiheet. Idea esseekokoelman toimittamiseen on syntynyt vuonna 2013 ja t{\"a}m{\"a} on sarjassa ilmestyv{\"a} toinen esseekokoelma. Kirjoitukset ovat Tampereen teknillisen yliopiston Porin laitoksen tuotantotalouden maisteriohjelman projektiliiketoimintakurssille 2014 osallistuneiden opiskelijoiden tuottamia. T{\"a}m{\"a} syvent{\"a}v{\"a} kurssi on toteutettu Porin yliopistokeskuksessa, joka on monitieteinen yhteis{\"o}. Kurssille osallistuneet kauppatieteen ja tekniikan opiskelijat ovat muodostaneet monialaisia asiantuntijaryhmi{\"a}. Lukija voikin itse todeta, miten monipuolisia esseet ovat. Koska kyseess{\"a} ovat p{\"a}{\"a}osin maisteriohjelman opiskelijat, on joukossa monia ty{\"o}el{\"a}m{\"a}ss{\"a} projektiteht{\"a}viin kouliintuneita ammattilaisia. T{\"a}m{\"a} n{\"a}kyykin esseiden reflektiivisyydess{\"a} ja aiheiden k{\"a}sittelyn mielekkyydess{\"a} ty{\"o}el{\"a}m{\"a}n n{\"a}k{\"o}kulmasta.",
editor = "Heli Aramo-Immonen and Tanja Palmroth",
note = "Versio ok 14.12.2015",
year = "2014",
language = "Suomi",
publisher = "Tampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos",

}

RIS (suitable for import to EndNote) - Download

TY - BOOK

T1 - Projektimestarit 2014

T2 - Esseekokoelma 2

A2 - Aramo-Immonen, Heli

A2 - Palmroth, Tanja

N1 - Versio ok 14.12.2015

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Tämä esseekokoelman aiheena on projektiliiketoiminta ja siihen liittyvät aiheet. Idea esseekokoelman toimittamiseen on syntynyt vuonna 2013 ja tämä on sarjassa ilmestyvä toinen esseekokoelma. Kirjoitukset ovat Tampereen teknillisen yliopiston Porin laitoksen tuotantotalouden maisteriohjelman projektiliiketoimintakurssille 2014 osallistuneiden opiskelijoiden tuottamia. Tämä syventävä kurssi on toteutettu Porin yliopistokeskuksessa, joka on monitieteinen yhteisö. Kurssille osallistuneet kauppatieteen ja tekniikan opiskelijat ovat muodostaneet monialaisia asiantuntijaryhmiä. Lukija voikin itse todeta, miten monipuolisia esseet ovat. Koska kyseessä ovat pääosin maisteriohjelman opiskelijat, on joukossa monia työelämässä projektitehtäviin kouliintuneita ammattilaisia. Tämä näkyykin esseiden reflektiivisyydessä ja aiheiden käsittelyn mielekkyydessä työelämän näkökulmasta.

AB - Tämä esseekokoelman aiheena on projektiliiketoiminta ja siihen liittyvät aiheet. Idea esseekokoelman toimittamiseen on syntynyt vuonna 2013 ja tämä on sarjassa ilmestyvä toinen esseekokoelma. Kirjoitukset ovat Tampereen teknillisen yliopiston Porin laitoksen tuotantotalouden maisteriohjelman projektiliiketoimintakurssille 2014 osallistuneiden opiskelijoiden tuottamia. Tämä syventävä kurssi on toteutettu Porin yliopistokeskuksessa, joka on monitieteinen yhteisö. Kurssille osallistuneet kauppatieteen ja tekniikan opiskelijat ovat muodostaneet monialaisia asiantuntijaryhmiä. Lukija voikin itse todeta, miten monipuolisia esseet ovat. Koska kyseessä ovat pääosin maisteriohjelman opiskelijat, on joukossa monia työelämässä projektitehtäviin kouliintuneita ammattilaisia. Tämä näkyykin esseiden reflektiivisyydessä ja aiheiden käsittelyn mielekkyydessä työelämän näkökulmasta.

M3 - Commissioned report

BT - Projektimestarit 2014

PB - Tampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos

ER -