Tampere University of Technology

TUTCRIS Research Portal

TiedeAreena 2015

Research output: Book/ReportAnthologyProfessional

Details

Original languageFinnish
PublisherTampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos
Number of pages33
ISBN (Electronic)978-952-15-3572-7
ISBN (Print)978-952-15-3571-0
Publication statusPublished - 2015
Publication typeD6 Edited professional books

Publication series

NameTampereen teknillinen yliopisto. Porin laitos. Julkaisu
PublisherTampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos
Volume17
ISSN (Print)2323-8976

Abstract

Jo perinteikkään TiedeAreena-tapahtuman yhteydessä järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaikille avoin tutkimusseminaari, jossa Porin yliopistokeskuksen sekä yhteistyökumppaneiden tutkijat esittelevät Satakunnassa tehtävää tutkimusta laaja-alaisesti. Kuten yliopistokeskus, myös tutkimusseminaari on aidosti monitieteinen sisältäen sessioita pelillisyydestä, sosiaalisesta mediasta, ihmisen ja ympäristön vuorovaikutuksesta, sosiaalisesta eheydestä, yrittäjyydestä ja tutkimustyön menetelmistä.

Seminaarin tavoite on monitahoinen. Vaikka Porin yliopistokeskus on verraten pieni tiedeyhteisö, törmätään täälläkin usein ongelmaan, että emme tiedä tarpeeksi toistemme tutkimustyöstä. Seminaarin tarkoitus on yhdistää samaa aihepiiriä eri tieteenalojen näkökulmasta tarkastelevia tutkijoita ja edesauttaa tieteenalojenvälisen vuorovaikutuksen lisääntymistä.

Toisaalta seminaari on oiva mahdollisuus kuulla yliopistokeskuksen emoyliopistojen, Satakunnan ammattikorkeakoulun sekä alueen asiantuntijaorganisaatioiden tutkijoiden tekemisistä. Laajalle yleisölle tapahtuma luo näyteikkunan tutkimusmaailmaan.

Publication forum classification

Field of science, Statistics Finland

Downloads statistics

No data available