TUTCRIS - Tampereen teknillinen yliopisto

TUTCRIS

Energiatehokas kyläkoulu puusta: Lähes nollaenergiakoulu Laukaalle

Tutkimustuotos: Diplomityö tai pro gradu -työ

Standard

Energiatehokas kyläkoulu puusta : Lähes nollaenergiakoulu Laukaalle. / Nissilä, Kaisa.

Tampereen teknillinen yliopisto, 2017. 64 s. (Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laboratorio. Asuntosuunnittelu. Julkaisu; Vuosikerta 28).

Tutkimustuotos: Diplomityö tai pro gradu -työ

Harvard

Nissilä, K 2017, Energiatehokas kyläkoulu puusta: Lähes nollaenergiakoulu Laukaalle. Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laboratorio. Asuntosuunnittelu. Julkaisu, Vuosikerta. 28, Tampereen teknillinen yliopisto.

APA

Nissilä, K. (2017). Energiatehokas kyläkoulu puusta: Lähes nollaenergiakoulu Laukaalle. (Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laboratorio. Asuntosuunnittelu. Julkaisu; Vuosikerta 28). Tampereen teknillinen yliopisto.

Vancouver

Nissilä K. Energiatehokas kyläkoulu puusta: Lähes nollaenergiakoulu Laukaalle. Tampereen teknillinen yliopisto, 2017. 64 s. (Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laboratorio. Asuntosuunnittelu. Julkaisu).

Author

Nissilä, Kaisa. / Energiatehokas kyläkoulu puusta : Lähes nollaenergiakoulu Laukaalle. Tampereen teknillinen yliopisto, 2017. 64 Sivumäärä (Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laboratorio. Asuntosuunnittelu. Julkaisu).

Bibtex - Lataa

@book{70bd874f95ea441db0f12f85e1b6e54d,
title = "Energiatehokas kyl{\"a}koulu puusta: L{\"a}hes nollaenergiakoulu Laukaalle",
abstract = "Diplomity{\"o} on suunnitelma energiatehokkaasta puurakenteisesta koulusta, joka antaa puitteet uuden opetussuunnitelman mukaiselle opetukselle ja oppimiselle. Tapaustutkimusluontoinen diplomity{\"o} on ehdotus vireill{\"a} olevalle Laukaan kunnan ekokoulu -hankkeelle, joskin painotus on vahvasti energiatehokkuudessa, ja sen ohella tavoitetuista ekotehokkuuden piiriin lukeutuvista hy{\"o}dyist{\"a}. Suunnitelmapainotteisen ty{\"o}n tukena on kirjallinen osio, joka on laaja suunnitelmaselostus ty{\"o}n kehityksest{\"a}, ratkaisuista, perusteluista ja niihin liittyv{\"a}st{\"a} pohdinnasta. T{\"a}m{\"a} diplomity{\"o} on konkreettinen esimerkki monik{\"a}ytt{\"o}isest{\"a} ja viihtyis{\"a}st{\"a} kyl{\"a}koulusta, jonka energiatehokkuus on laskelmin todistettu.Diplomity{\"o} on osa Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) vet{\"a}m{\"a}{\"a} Tekes-rahoitteista COMBI-hanketta, joka tutkii l{\"a}hes nollaenergiarakentamista palvelurakennusten n{\"a}k{\"o}kulmasta. Ty{\"o} sis{\"a}ltyy ty{\"o}pakettiin Arkkitehtonisten ratkaisujen vaikutus energiatehokkuuteen, josta vastaa TTY:n Arkkitehtuurin laboratorio. Ty{\"o}paketin tavoitteina on kartoittaa nykyisi{\"a} ja tulevaisuuden energiatehokkaita suunnitteluratkaisuja sek{\"a} kehitt{\"a}{\"a} ohjausmalli energiatehokkuuteen vaikuttavien arkkitehtuurin ominaisuuksien ohjeistukseen ja vertailuun.",
author = "Kaisa Nissil{\"a}",
year = "2017",
month = "6",
day = "7",
language = "Suomi",
isbn = "978-952-15-3961-9",
series = "Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laboratorio. Asuntosuunnittelu. Julkaisu",
publisher = "Tampereen teknillinen yliopisto",

}

RIS (suitable for import to EndNote) - Lataa

TY - BOOK

T1 - Energiatehokas kyläkoulu puusta

T2 - Lähes nollaenergiakoulu Laukaalle

AU - Nissilä, Kaisa

PY - 2017/6/7

Y1 - 2017/6/7

N2 - Diplomityö on suunnitelma energiatehokkaasta puurakenteisesta koulusta, joka antaa puitteet uuden opetussuunnitelman mukaiselle opetukselle ja oppimiselle. Tapaustutkimusluontoinen diplomityö on ehdotus vireillä olevalle Laukaan kunnan ekokoulu -hankkeelle, joskin painotus on vahvasti energiatehokkuudessa, ja sen ohella tavoitetuista ekotehokkuuden piiriin lukeutuvista hyödyistä. Suunnitelmapainotteisen työn tukena on kirjallinen osio, joka on laaja suunnitelmaselostus työn kehityksestä, ratkaisuista, perusteluista ja niihin liittyvästä pohdinnasta. Tämä diplomityö on konkreettinen esimerkki monikäyttöisestä ja viihtyisästä kyläkoulusta, jonka energiatehokkuus on laskelmin todistettu.Diplomityö on osa Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) vetämää Tekes-rahoitteista COMBI-hanketta, joka tutkii lähes nollaenergiarakentamista palvelurakennusten näkökulmasta. Työ sisältyy työpakettiin Arkkitehtonisten ratkaisujen vaikutus energiatehokkuuteen, josta vastaa TTY:n Arkkitehtuurin laboratorio. Työpaketin tavoitteina on kartoittaa nykyisiä ja tulevaisuuden energiatehokkaita suunnitteluratkaisuja sekä kehittää ohjausmalli energiatehokkuuteen vaikuttavien arkkitehtuurin ominaisuuksien ohjeistukseen ja vertailuun.

AB - Diplomityö on suunnitelma energiatehokkaasta puurakenteisesta koulusta, joka antaa puitteet uuden opetussuunnitelman mukaiselle opetukselle ja oppimiselle. Tapaustutkimusluontoinen diplomityö on ehdotus vireillä olevalle Laukaan kunnan ekokoulu -hankkeelle, joskin painotus on vahvasti energiatehokkuudessa, ja sen ohella tavoitetuista ekotehokkuuden piiriin lukeutuvista hyödyistä. Suunnitelmapainotteisen työn tukena on kirjallinen osio, joka on laaja suunnitelmaselostus työn kehityksestä, ratkaisuista, perusteluista ja niihin liittyvästä pohdinnasta. Tämä diplomityö on konkreettinen esimerkki monikäyttöisestä ja viihtyisästä kyläkoulusta, jonka energiatehokkuus on laskelmin todistettu.Diplomityö on osa Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) vetämää Tekes-rahoitteista COMBI-hanketta, joka tutkii lähes nollaenergiarakentamista palvelurakennusten näkökulmasta. Työ sisältyy työpakettiin Arkkitehtonisten ratkaisujen vaikutus energiatehokkuuteen, josta vastaa TTY:n Arkkitehtuurin laboratorio. Työpaketin tavoitteina on kartoittaa nykyisiä ja tulevaisuuden energiatehokkaita suunnitteluratkaisuja sekä kehittää ohjausmalli energiatehokkuuteen vaikuttavien arkkitehtuurin ominaisuuksien ohjeistukseen ja vertailuun.

M3 - Diplomityö tai pro gradu -työ

SN - 978-952-15-3961-9

T3 - Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laboratorio. Asuntosuunnittelu. Julkaisu

BT - Energiatehokas kyläkoulu puusta

PB - Tampereen teknillinen yliopisto

ER -