TUTCRIS - Tampereen teknillinen yliopisto

TUTCRIS

Henkilöstön turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä. Tietopaketti yrityksille

Tutkimustuotos

Standard

Henkilöstön turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä. Tietopaketti yrityksille. / Anttila, Sanna; Hyytinen, Toni.

Tampere : Tampereen teknillinen yliopisto, 2011. 24 s.

Tutkimustuotos

Harvard

Anttila, S & Hyytinen, T 2011, Henkilöstön turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä. Tietopaketti yrityksille. Tampereen teknillinen yliopisto, Tampere.

APA

Anttila, S., & Hyytinen, T. (2011). Henkilöstön turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä. Tietopaketti yrityksille. Tampere: Tampereen teknillinen yliopisto.

Vancouver

Anttila S, Hyytinen T. Henkilöstön turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä. Tietopaketti yrityksille. Tampere: Tampereen teknillinen yliopisto, 2011. 24 s.

Author

Anttila, Sanna ; Hyytinen, Toni. / Henkilöstön turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä. Tietopaketti yrityksille. Tampere : Tampereen teknillinen yliopisto, 2011. 24 Sivumäärä

Bibtex - Lataa

@book{89003d1989364d9d99bd6f89f18e7db0,
title = "Henkil{\"o}st{\"o}n turvallisuuden kehitt{\"a}minen vapaa-ajan turvallisuutta edist{\"a}m{\"a}ll{\"a}. Tietopaketti yrityksille",
abstract = "T{\"a}ss{\"a} tietopaketissa esitet{\"a}{\"a}n tutkimushankkeen ”Teollisuusyritysten turvallisuuden kehitt{\"a}minen vapaa-ajan turvallisuutta edist{\"a}m{\"a}ll{\"a}” t{\"a}rkeimm{\"a}t tulokset. Hankkeen toteutti Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) teollisuustalouden laitoksen Turvallisuuden johtamisen ja suunnittelun yksikk{\"o} ja rahoittajina olivat Tampereen teknillinen yliopisto ja Ty{\"o}suojelurahasto. Tietopaketti on laadittu tutkimushankkeen aikana ker{\"a}tyn aineiston pohjalta. Aineistoa ker{\"a}ttiin kirjallisuusselvityksell{\"a}, haastatteluilla ja kyselyll{\"a}. Haastattelut ja kysely toteutettiin kahdessatoista teollisuusyrityksess{\"a}. Lis{\"a}ksi vapaa-ajan turvallisuuden edist{\"a}miskeinoja ideoitiin hankkeen yhteisty{\"o}osapuolille j{\"a}rjestetyss{\"a} ty{\"o}pajassa. T{\"a}m{\"a}n tietopaketin tarkoituksena on kannustaa yrityksi{\"a} edist{\"a}m{\"a}{\"a}n henkil{\"o}st{\"o}ns{\"a} vapaa-ajan turvallisuutta ja sen my{\"o}t{\"a} my{\"o}s koko yrityksen turvallisuuskulttuuria. Tietopaketti sis{\"a}lt{\"a}{\"a} yhteenvedon Suomessa tapahtuneista tapaturmista ja antaa ohjeistusta siit{\"a}, mill{\"a} tavoilla yritysten on mahdollista edist{\"a}{\"a} henkil{\"o}st{\"o}ns{\"a} vapaa-ajan turvallisuutta. Vastuullisella ja ihmisist{\"a} v{\"a}litt{\"a}v{\"a}ll{\"a} vapaa-ajan turvallisuuden edist{\"a}misell{\"a} voidaan vaikuttaa merkitt{\"a}v{\"a}sti my{\"o}s henkil{\"o}st{\"o}n ty{\"o}motivaatioon, ty{\"o}hyvinvointiin ja tuottavuuteen. Kerrannaisvaikutukset vapaa-ajan turvallisuuden edist{\"a}misest{\"a} n{\"a}kyv{\"a}t ty{\"o}paikalla my{\"o}s parantuneen turvallisuuskulttuurin my{\"o}t{\"a}.",
author = "Sanna Anttila and Toni Hyytinen",
note = "Contribution: organisation=tta,FACT1=1",
year = "2011",
language = "Suomi",
isbn = "978-952-15-2646-6",
publisher = "Tampereen teknillinen yliopisto",

}

RIS (suitable for import to EndNote) - Lataa

TY - BOOK

T1 - Henkilöstön turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä. Tietopaketti yrityksille

AU - Anttila, Sanna

AU - Hyytinen, Toni

N1 - Contribution: organisation=tta,FACT1=1

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Tässä tietopaketissa esitetään tutkimushankkeen ”Teollisuusyritysten turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä” tärkeimmät tulokset. Hankkeen toteutti Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) teollisuustalouden laitoksen Turvallisuuden johtamisen ja suunnittelun yksikkö ja rahoittajina olivat Tampereen teknillinen yliopisto ja Työsuojelurahasto. Tietopaketti on laadittu tutkimushankkeen aikana kerätyn aineiston pohjalta. Aineistoa kerättiin kirjallisuusselvityksellä, haastatteluilla ja kyselyllä. Haastattelut ja kysely toteutettiin kahdessatoista teollisuusyrityksessä. Lisäksi vapaa-ajan turvallisuuden edistämiskeinoja ideoitiin hankkeen yhteistyöosapuolille järjestetyssä työpajassa. Tämän tietopaketin tarkoituksena on kannustaa yrityksiä edistämään henkilöstönsä vapaa-ajan turvallisuutta ja sen myötä myös koko yrityksen turvallisuuskulttuuria. Tietopaketti sisältää yhteenvedon Suomessa tapahtuneista tapaturmista ja antaa ohjeistusta siitä, millä tavoilla yritysten on mahdollista edistää henkilöstönsä vapaa-ajan turvallisuutta. Vastuullisella ja ihmisistä välittävällä vapaa-ajan turvallisuuden edistämisellä voidaan vaikuttaa merkittävästi myös henkilöstön työmotivaatioon, työhyvinvointiin ja tuottavuuteen. Kerrannaisvaikutukset vapaa-ajan turvallisuuden edistämisestä näkyvät työpaikalla myös parantuneen turvallisuuskulttuurin myötä.

AB - Tässä tietopaketissa esitetään tutkimushankkeen ”Teollisuusyritysten turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä” tärkeimmät tulokset. Hankkeen toteutti Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) teollisuustalouden laitoksen Turvallisuuden johtamisen ja suunnittelun yksikkö ja rahoittajina olivat Tampereen teknillinen yliopisto ja Työsuojelurahasto. Tietopaketti on laadittu tutkimushankkeen aikana kerätyn aineiston pohjalta. Aineistoa kerättiin kirjallisuusselvityksellä, haastatteluilla ja kyselyllä. Haastattelut ja kysely toteutettiin kahdessatoista teollisuusyrityksessä. Lisäksi vapaa-ajan turvallisuuden edistämiskeinoja ideoitiin hankkeen yhteistyöosapuolille järjestetyssä työpajassa. Tämän tietopaketin tarkoituksena on kannustaa yrityksiä edistämään henkilöstönsä vapaa-ajan turvallisuutta ja sen myötä myös koko yrityksen turvallisuuskulttuuria. Tietopaketti sisältää yhteenvedon Suomessa tapahtuneista tapaturmista ja antaa ohjeistusta siitä, millä tavoilla yritysten on mahdollista edistää henkilöstönsä vapaa-ajan turvallisuutta. Vastuullisella ja ihmisistä välittävällä vapaa-ajan turvallisuuden edistämisellä voidaan vaikuttaa merkittävästi myös henkilöstön työmotivaatioon, työhyvinvointiin ja tuottavuuteen. Kerrannaisvaikutukset vapaa-ajan turvallisuuden edistämisestä näkyvät työpaikalla myös parantuneen turvallisuuskulttuurin myötä.

M3 - Commissioned report

SN - 978-952-15-2646-6

BT - Henkilöstön turvallisuuden kehittäminen vapaa-ajan turvallisuutta edistämällä. Tietopaketti yrityksille

PB - Tampereen teknillinen yliopisto

CY - Tampere

ER -