TUTCRIS - Tampereen teknillinen yliopisto

TUTCRIS

Näsilinnan muutos- ja korjaushanke: rakennuksen olemus ja arvostukset

Tutkimustuotos

Standard

Näsilinnan muutos- ja korjaushanke: rakennuksen olemus ja arvostukset. / Hirvonen, Tuomo.

Unknown Publisher, 2013. 9 s. (Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laitos. Arkkitehtuurin historian julkaisuja; Vuosikerta 1).

Tutkimustuotos

Harvard

Hirvonen, T 2013, Näsilinnan muutos- ja korjaushanke: rakennuksen olemus ja arvostukset. Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laitos. Arkkitehtuurin historian julkaisuja, Vuosikerta. 1, Unknown Publisher.

APA

Hirvonen, T. (2013). Näsilinnan muutos- ja korjaushanke: rakennuksen olemus ja arvostukset. (Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laitos. Arkkitehtuurin historian julkaisuja; Vuosikerta 1). Unknown Publisher.

Vancouver

Hirvonen T. Näsilinnan muutos- ja korjaushanke: rakennuksen olemus ja arvostukset. Unknown Publisher, 2013. 9 s. (Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laitos. Arkkitehtuurin historian julkaisuja).

Author

Hirvonen, Tuomo. / Näsilinnan muutos- ja korjaushanke: rakennuksen olemus ja arvostukset. Unknown Publisher, 2013. 9 Sivumäärä (Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laitos. Arkkitehtuurin historian julkaisuja).

Bibtex - Lataa

@book{30fd1bd1003a4140859e4e159a7d3166,
title = "N{\"a}silinnan muutos- ja korjaushanke: rakennuksen olemus ja arvostukset",
abstract = "T{\"a}m{\"a} julkaisu sai alkunsa kev{\"a}{\"a}ll{\"a} 2013 kun Pirkanmaan Maakuntamuseon rakennustutkija Hannele Kuitunen otti yhteytt{\"a} Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin historian oppituoliin ja siell{\"a} professori Olli-Paavo Koposeen. Oppituolillemme tarjoutui harvinainen tilaisuus p{\"a}{\"a}st{\"a} toteuttamaan yhden Tampereen mielenkiintoisimman rakennuksen dokumentointia. Tamperelainen merkkirakennus, N{\"a}silinna, oli muutosten edess{\"a} ja rakennuksen kunnostussuunnittelu oli viimeinkin k{\"a}ynnistetty. Kunnostuksen tueksi tarvittiin selvitysaineistoa rakennuksen ominaispiirteist{\"a} ja arvoista. Tarvetta oli my{\"o}s tallentaa muistiin mittavia muutost{\"o}it{\"a} edelt{\"a}v{\"a} tilanne; rakennus siin{\"a} asussaan kuin se pitk{\"a}n museohistoriansa j{\"a}lkeen oli. Rakennustutkija Hannele Kuitusen yhteydenotto muotoutui dokumentointikurssiksi, jonka tavoitteeksi asetettiin aiemmin tehdyn, yleispiirteisen dokumentoinnin t{\"a}ydent{\"a}minen syv{\"a}llisemmill{\"a}, teemakohtaisilla tarkasteluilla.",
author = "Tuomo Hirvonen",
note = "Contribution: organisation=ark,FACT1=1<br/>Portfolio EDEND: 2013-12-29",
year = "2013",
language = "Suomi",
isbn = "978-952-15-3210-8",
series = "Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laitos. Arkkitehtuurin historian julkaisuja",
publisher = "Unknown Publisher",

}

RIS (suitable for import to EndNote) - Lataa

TY - BOOK

T1 - Näsilinnan muutos- ja korjaushanke: rakennuksen olemus ja arvostukset

AU - Hirvonen, Tuomo

N1 - Contribution: organisation=ark,FACT1=1<br/>Portfolio EDEND: 2013-12-29

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Tämä julkaisu sai alkunsa keväällä 2013 kun Pirkanmaan Maakuntamuseon rakennustutkija Hannele Kuitunen otti yhteyttä Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin historian oppituoliin ja siellä professori Olli-Paavo Koposeen. Oppituolillemme tarjoutui harvinainen tilaisuus päästä toteuttamaan yhden Tampereen mielenkiintoisimman rakennuksen dokumentointia. Tamperelainen merkkirakennus, Näsilinna, oli muutosten edessä ja rakennuksen kunnostussuunnittelu oli viimeinkin käynnistetty. Kunnostuksen tueksi tarvittiin selvitysaineistoa rakennuksen ominaispiirteistä ja arvoista. Tarvetta oli myös tallentaa muistiin mittavia muutostöitä edeltävä tilanne; rakennus siinä asussaan kuin se pitkän museohistoriansa jälkeen oli. Rakennustutkija Hannele Kuitusen yhteydenotto muotoutui dokumentointikurssiksi, jonka tavoitteeksi asetettiin aiemmin tehdyn, yleispiirteisen dokumentoinnin täydentäminen syvällisemmillä, teemakohtaisilla tarkasteluilla.

AB - Tämä julkaisu sai alkunsa keväällä 2013 kun Pirkanmaan Maakuntamuseon rakennustutkija Hannele Kuitunen otti yhteyttä Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin historian oppituoliin ja siellä professori Olli-Paavo Koposeen. Oppituolillemme tarjoutui harvinainen tilaisuus päästä toteuttamaan yhden Tampereen mielenkiintoisimman rakennuksen dokumentointia. Tamperelainen merkkirakennus, Näsilinna, oli muutosten edessä ja rakennuksen kunnostussuunnittelu oli viimeinkin käynnistetty. Kunnostuksen tueksi tarvittiin selvitysaineistoa rakennuksen ominaispiirteistä ja arvoista. Tarvetta oli myös tallentaa muistiin mittavia muutostöitä edeltävä tilanne; rakennus siinä asussaan kuin se pitkän museohistoriansa jälkeen oli. Rakennustutkija Hannele Kuitusen yhteydenotto muotoutui dokumentointikurssiksi, jonka tavoitteeksi asetettiin aiemmin tehdyn, yleispiirteisen dokumentoinnin täydentäminen syvällisemmillä, teemakohtaisilla tarkasteluilla.

UR - http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-15-3210-8

M3 - Commissioned report

SN - 978-952-15-3210-8

T3 - Tampereen teknillinen yliopisto. Arkkitehtuurin laitos. Arkkitehtuurin historian julkaisuja

BT - Näsilinnan muutos- ja korjaushanke: rakennuksen olemus ja arvostukset

PB - Unknown Publisher

ER -