TUTCRIS - Tampereen teknillinen yliopisto

TUTCRIS

Teollinen internet uudistaa palveluliiketoimintaa ja kunnossapitoa

Tutkimustuotosvertaisarvioitu

Standard

Teollinen internet uudistaa palveluliiketoimintaa ja kunnossapitoa. / Martinsuo, Miia (Toimittaja); Kärri, Timo (Toimittaja).

Kunnossapitoyhdistys ProMaint, 2017. 238 s.

Tutkimustuotosvertaisarvioitu

Harvard

Martinsuo, M & Kärri, T (toim) 2017, Teollinen internet uudistaa palveluliiketoimintaa ja kunnossapitoa. Kunnossapitoyhdistys ProMaint.

APA

Martinsuo, M., & Kärri, T. (Toimittajat) (2017). Teollinen internet uudistaa palveluliiketoimintaa ja kunnossapitoa. Kunnossapitoyhdistys ProMaint.

Vancouver

Martinsuo M, (ed.), Kärri T, (ed.). Teollinen internet uudistaa palveluliiketoimintaa ja kunnossapitoa. Kunnossapitoyhdistys ProMaint, 2017. 238 s.

Author

Martinsuo, Miia (Toimittaja) ; Kärri, Timo (Toimittaja). / Teollinen internet uudistaa palveluliiketoimintaa ja kunnossapitoa. Kunnossapitoyhdistys ProMaint, 2017. 238 Sivumäärä

Bibtex - Lataa

@book{40bdb852916e416db214b4edd964da1e,
title = "Teollinen internet uudistaa palveluliiketoimintaa ja kunnossapitoa",
abstract = "Teollisuus on uudistumassa merkitt{\"a}v{\"a}sti digitalisaation my{\"o}t{\"a}. Digitalisaatio merkitsee ajankohtaisesti teollisen internetin ja esineiden tai asioiden internetin (Internet of Things, IoT) esiinmarssia. Se vaikuttaa monilla tavoilla erityisesti teollisuuden kunnossapidossa ja palveluliiketoiminnassa. Teollisuuden yritykset tarvitsevat ajantasaista tietoa siit{\"a}, miten ne voivat edist{\"a}{\"a} ja nopeuttaa t{\"a}t{\"a} muutosta niin, ett{\"a} niiden kilpailukyky vahvistuu. T{\"a}ss{\"a} kirjassa tuotetaan kokonaiskuva teollisen internetin my{\"o}t{\"a} uudistuvan kunnossapidon ja muiden teollisten palvelujen liiketoiminnasta, sen kehitt{\"a}misest{\"a}, kilpailukyvyst{\"a} ja uusista mahdollisuuksista. Kirja sis{\"a}lt{\"a}{\"a} erilaisia menetelmi{\"a}, ty{\"o}kaluja ja hyvi{\"a} k{\"a}yt{\"a}nt{\"o}j{\"a} datapohjaisen teollisen palveluliiketoiminnan kehitt{\"a}miseen tutkimustuloksina ja sovellusesimerkkein{\"a} mm. DIMECCin Service Solutions for Fleet Management –tutkimusohjelmasta. Kirjan kohdeyleis{\"o}{\"a} ovat ensisijaisesti kunnossapidon ja muun teollisen palveluliiketoiminnan johtajat, kehitt{\"a}j{\"a}t ja muut asiantuntijat. Kirja on toteutettu DIMECCin S4Fleet-ohjelman ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n yhteisty{\"o}n{\"a}.",
keywords = "Teollinen internet, Teollinen palveluliiketoiminta, Kunnossapito",
editor = "Miia Martinsuo and Timo K{\"a}rri",
year = "2017",
month = "2",
language = "Suomi",
isbn = "978-952-68687-0-7",
publisher = "Kunnossapitoyhdistys ProMaint",

}

RIS (suitable for import to EndNote) - Lataa

TY - BOOK

T1 - Teollinen internet uudistaa palveluliiketoimintaa ja kunnossapitoa

A2 - Martinsuo, Miia

A2 - Kärri, Timo

PY - 2017/2

Y1 - 2017/2

N2 - Teollisuus on uudistumassa merkittävästi digitalisaation myötä. Digitalisaatio merkitsee ajankohtaisesti teollisen internetin ja esineiden tai asioiden internetin (Internet of Things, IoT) esiinmarssia. Se vaikuttaa monilla tavoilla erityisesti teollisuuden kunnossapidossa ja palveluliiketoiminnassa. Teollisuuden yritykset tarvitsevat ajantasaista tietoa siitä, miten ne voivat edistää ja nopeuttaa tätä muutosta niin, että niiden kilpailukyky vahvistuu. Tässä kirjassa tuotetaan kokonaiskuva teollisen internetin myötä uudistuvan kunnossapidon ja muiden teollisten palvelujen liiketoiminnasta, sen kehittämisestä, kilpailukyvystä ja uusista mahdollisuuksista. Kirja sisältää erilaisia menetelmiä, työkaluja ja hyviä käytäntöjä datapohjaisen teollisen palveluliiketoiminnan kehittämiseen tutkimustuloksina ja sovellusesimerkkeinä mm. DIMECCin Service Solutions for Fleet Management –tutkimusohjelmasta. Kirjan kohdeyleisöä ovat ensisijaisesti kunnossapidon ja muun teollisen palveluliiketoiminnan johtajat, kehittäjät ja muut asiantuntijat. Kirja on toteutettu DIMECCin S4Fleet-ohjelman ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n yhteistyönä.

AB - Teollisuus on uudistumassa merkittävästi digitalisaation myötä. Digitalisaatio merkitsee ajankohtaisesti teollisen internetin ja esineiden tai asioiden internetin (Internet of Things, IoT) esiinmarssia. Se vaikuttaa monilla tavoilla erityisesti teollisuuden kunnossapidossa ja palveluliiketoiminnassa. Teollisuuden yritykset tarvitsevat ajantasaista tietoa siitä, miten ne voivat edistää ja nopeuttaa tätä muutosta niin, että niiden kilpailukyky vahvistuu. Tässä kirjassa tuotetaan kokonaiskuva teollisen internetin myötä uudistuvan kunnossapidon ja muiden teollisten palvelujen liiketoiminnasta, sen kehittämisestä, kilpailukyvystä ja uusista mahdollisuuksista. Kirja sisältää erilaisia menetelmiä, työkaluja ja hyviä käytäntöjä datapohjaisen teollisen palveluliiketoiminnan kehittämiseen tutkimustuloksina ja sovellusesimerkkeinä mm. DIMECCin Service Solutions for Fleet Management –tutkimusohjelmasta. Kirjan kohdeyleisöä ovat ensisijaisesti kunnossapidon ja muun teollisen palveluliiketoiminnan johtajat, kehittäjät ja muut asiantuntijat. Kirja on toteutettu DIMECCin S4Fleet-ohjelman ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n yhteistyönä.

KW - Teollinen internet

KW - Teollinen palveluliiketoiminta

KW - Kunnossapito

UR - http://www.tut.fi/fi/tietoa-yliopistosta/uutiset-ja-tapahtumat/teollinen-internet-uudistaa-palveluliiketoimintaa-ja-kunnossapitoa-x195012c2

M3 - Anthology

SN - 978-952-68687-0-7

BT - Teollinen internet uudistaa palveluliiketoimintaa ja kunnossapitoa

PB - Kunnossapitoyhdistys ProMaint

ER -