TUTCRIS - Tampereen teknillinen yliopisto

TUTCRIS

TiedeAreena 2015

Tutkimustuotos

Yksityiskohdat

AlkuperäiskieliSuomi
KustantajaTampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos
Sivumäärä33
ISBN (elektroninen)978-952-15-3572-7
ISBN (painettu)978-952-15-3571-0
TilaJulkaistu - 2015
OKM-julkaisutyyppiD6 Toimitettu ammatillinen teos

Julkaisusarja

NimiTampereen teknillinen yliopisto. Porin laitos. Julkaisu
KustantajaTampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos
Vuosikerta17
ISSN (painettu)2323-8976

Tiivistelmä

Jo perinteikkään TiedeAreena-tapahtuman yhteydessä järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaikille avoin tutkimusseminaari, jossa Porin yliopistokeskuksen sekä yhteistyökumppaneiden tutkijat esittelevät Satakunnassa tehtävää tutkimusta laaja-alaisesti. Kuten yliopistokeskus, myös tutkimusseminaari on aidosti monitieteinen sisältäen sessioita pelillisyydestä, sosiaalisesta mediasta, ihmisen ja ympäristön vuorovaikutuksesta, sosiaalisesta eheydestä, yrittäjyydestä ja tutkimustyön menetelmistä.

Seminaarin tavoite on monitahoinen. Vaikka Porin yliopistokeskus on verraten pieni tiedeyhteisö, törmätään täälläkin usein ongelmaan, että emme tiedä tarpeeksi toistemme tutkimustyöstä. Seminaarin tarkoitus on yhdistää samaa aihepiiriä eri tieteenalojen näkökulmasta tarkastelevia tutkijoita ja edesauttaa tieteenalojenvälisen vuorovaikutuksen lisääntymistä.

Toisaalta seminaari on oiva mahdollisuus kuulla yliopistokeskuksen emoyliopistojen, Satakunnan ammattikorkeakoulun sekä alueen asiantuntijaorganisaatioiden tutkijoiden tekemisistä. Laajalle yleisölle tapahtuma luo näyteikkunan tutkimusmaailmaan.

Julkaisufoorumi-taso

Tilastokeskuksen tieteenalat

Latausten tilastot

Ei tietoja saatavilla